De Orkaan heeft geen kantine, geen koffieautomaat en geen studio. Maar we hebben een website bomvol nieuws en we hebben mensen – Orkaankrachten! – die samen met de redactie het nieuws maken.

Veel van de krachten achter De Orkaan hebben niet de ambitie zelf zichtbaar te zijn. Toch laten we ze graag aan het woord de komende dagen. Om te voorkomen dat onderschat wordt wat onze gemeenschap bijdraagt aan de gemeenschap. Met hun bijdragen zijn we een Orkaan, anders waren we niet meer dan een briesje geweest…

Vandaag het woord aan: Lara Meijer

Het nieuws op De Orkaan is duidelijk geschreven en goed te volgen. Dat geldt voor de grote Orkaan, en ook voor de Junior waarbij ik betrokken ben. Ik maak verslagen, en daarbij krijg ik niet mee wat ik wel of niet mag schrijven. Ik vind dat De Orkaan goed nieuws uitbrengt. Het is realistisch en ik vind dat meer mensen de Orkaan moeten kunnen volgen omdat je veel van de Zaanstreek mee krijgt. Meer Orkaan is sowieso een goed idee. Misschien zelfs af en toe op ouderwets papier:-)