Het coronavirus verspreidt zich over de wereld, en dat moet worden gestopt. Afgelopen zondag kregen we daarom het nieuws dat we komende drie weken niet naar school kunnen. Dat is bijzonder.

Onze ouders hebben dat nog nooit meegemaakt, en voor iedereen is het wennen.

De redactie besloot een dagboek bij te houden van de dagen die komen.

Vandaag: bakken!

Dag 13

Zaterdag 28 maart

 

 

En weer een andere dag is voorbij. In de nacht van 28 op 29 maart is de klok een uurtje vooruitgezet, wat ik altijd wel leuk vind omdat het dan s’avonds wat langer licht is. 

Ik heb vandaag niks aan school gedaan want ik probeer alles gewoon doordeweeks te doen. En omdat ik vandaag alle tijd had heb ik heerlijke koekjes gebakken, en als ik bak gaat er vrijwel altijd iets fout, maar op een paar kleine dingetjes na ging het best goed. Ook heb ik vandaag weer een smoothie gemaakt en met mijn nichtje gebeld. Ook heb ik mijn kamer een beetje opgeruimd en wat dingen schoon gemaakt. 

Ik had vandaag ook weer pianoles die gewoon nog doorging, wat eigenlijk ook wel kan, omdat je maximaal 3 mensen mag uitnodigen en mijn lerares nodigt alleen mij uit. En er staan twee piano’s dus we kunnen makkelijk 1,5 meter afstand houden.  

Ik begin me wel steeds meer te vervelen, dus ik hoop dat er snel iets gaat gebeuren. 

28 maart.
De verveling begint steeds meer toe te nemen.
Mijn ochtend begon met even een Netflix serie te kijken en daarna ontbijten. Na het ontbijt even tv kijken. In de middag spelletjes spelen op mijn telefoon en Frozen 2 kijken samen met mijn broertje. In de avond eten en bingo spelen. Ik vind het wel jammer dat je je dag niet beter kan besteden maar we doen het er maar mee.