Soof! De helft van de Orkaanredactie is fan! De andere helft kijkt liever naar Studio Voetbal.

De hoofdrolspeelster uit de romantische komedie is heerlijk herkenbaar, en we durven met zekerheid te stellen dat niks exploderende bezoekerscijfers van Soof 3 (want die is in de maak!) in de weg zal staan. 

Na deel een en twee en de tv-series heeft onze heldin Soof de boel lekker op de rit. Eindelijk. We kunnen niet wachten om mee te leven met Soof, maar helaas zullen we tot eind 2020 geduld moeten hebben. Dan komt de film pas in de bioscoop.

Gelukkig hebben we een alternatief!

Wat voor ons, Zaankanters, vooral interessant is, is dat ze met haar restaurant Kooksoof is neergestreken op het Hembrugterrein! Niet echt natuurlijk, het gaat om een tijdelijk decor in Lab44, maar… je – ja, jij! – kan er wel komen eten!

_______________
Update: we wisten het niet, anders hadden we er direct over geschreven! Het blijkt dat Zaankanter Casper van Zeelt (stoere freerunner en filmeditor) meewerkt aan de film. Zelfs het deel van de redactie dat liever naar Studio Voetbal keek is ineens geïnteresseerd!
_______________

Lab44 is drie weken achtereen van maandag tot en met woensdag gesloten omdat er dan Soof-filmopnames worden gemaakt. Maar vanaf vanavond zal er op donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag een speciaal Soof-menu worden geserveerd (tot en met zondag 17 november).

Reserveren is aan te raden omdat het best druk zou kunnen worden restaurant@lab-44.nl

Alvast een kijkje op de set: