Vandaag, op dinsdagmiddag 28 januari hebben wij, Lara, Indi, Sophie, Sophia, Daniel, Geertje-Marie, en ik (Noa) de Zaanlands Lyceum-redactie van de Orkaan Junior de tweede vergadering gehouden over hoe we de Orkaan Junior gaan doen.

Nieuwsgierig? lees dan snel verder.

Door: Noa

Het was de  pas de tweede keer dus we begonnen eerst weer even met voorstellen. Iedereen had ideeën. Ook was er een nieuw lid: Luca. Hij had het plan om zijn podcast op de Junior te publiceren. Om hem wat tips te geven en te helpen was Edwin Kleiss van De Orkaan aanwezig. Edwin en Luca gingen dan ook met z´n tweetjes buiten het lokaal dingen bespreken over Luca zijn podcast.

Ondertussen ging de rest van de redactie ideeën uitwisselen en we konden vragen stellen aan Merel van de Orkaan. Ik heb nu al veel inspiratie voor nieuwe artikelen dus heb veel zin om meer te schrijven. Er was een goede sfeer, er waren momenten waarop we even serieus waren en momenten waarin we ook wel konden lachen, heel gezellig dus. Ook vind ik dat de groep het prima met elkaar kan vinden dus dat is ook heel fijn. We hebben een standaard moment in de week waarop we samenkomen en gaan vergaderen, er is namelijk nog veel te bespreken en te onderzoeken maar het gaat nu in ieder geval al helemaal top.