Woensdag 29 januari was er in het Zaantheater een optreden van Tape Face, Tape Face komt uit Nieuw-Zeeland en reist de hele wereld over om op te treden.

Wij (Indi en Sophie van de Junior-redactie Zaanlands) zijn naar de voorstelling gaan kijken en vertellen onze ervaring over het stuk.

Sophie (13 jaar)

Ondanks dat Tape Face de hele show niks gezegd heeft vond ik het absoluut hilarisch. Met zijn gebaren en gezichtsuitdrukkingen maakte hij duidelijk wat hij bedoelde, wat het eigenlijk alleen maar grappiger maakte dan dat het al was. Er werden schoenen gestolen, met tennisballen geschoten en met papieren vliegtuigjes gegooid. Ik vind de show ontzettend leuk, maar niet echt een show voor kinderen onder de tien jaar. Maar wel zeker een aanrader.

Indi (13 jaar)

De kracht van Tape Face vond ik dat hij niks heeft gezegd de hele show lang, maar door zijn gezichtsuitdrukkingen was het super leuk om naar te kijken! Het was een interactieve show, dat houdt in dat hij samen met het publiek de show maakte. Ik heb erg genoten van de “slechte” humor in de show. Ik denk wel dat je van dit soort humor moet houden. Ik raad deze show zeker aan voor volwassenen en kinderen boven de tien jaar!