Adverteren is mogelijk, ook op De Orkaan Junior, maar we houden daarbij wel rekening met de doelgroep (casino’s en cafés zijn bijvoorbeeld niet welkom).

We hebben daarvoor een beperkt aantal plaatsen op de website beschikbaar, de mogelijkheid voor een banner binnen een relevant artikel, een plekje in de nieuwsbrief (ongeveer 2350 ontvangers en dit groeit per week), we kunnen een minuutje film voor je maken, of we schrijven branded content (advertorial). Ons twitteraccount (ongeveer 3850 volgers) en onze Facebookpagina (ongeveer 6400 volgers) ondersteunen bovenstaande opties. De kanalen van deorkaan.nl worden ingezet om zichtbaar te maken wat er op De Orkaan Junior gebeurt.

Lezers zijn belangrijk, De Orkaan is meer een gemeenschap dan een medium. Samen proberen we in de Zaanstreek het een en ander te verklaren, te vieren, te herinneren en te bewaken.

Onze adverteerders zien we als sponsors. Niemand hoeft het met ons eens te zijn, met klapvee dempt men de Zaan, maar geld dat we ontvangen gaat in De Orkaan.

Mail voor onze tarieven naar deorkaan@gmail.com (er zijn al mogelijkheden vanaf veertig euro).