Ze kondigen het in het persbericht zelf al aan als ‘kersthit’ en wij kunnen ons zomaar voorstellen dat het klopt. Hier staat ie op repeat en zingen we uit volle borst mee:

‘Laat mij met kerst maar alleen, hoef geen gezelschap om me heen!’ 

We zijn daarbij in het bijzonder onder de indruk van het klokkenspel van Giel, het gruwelijke artwork van Peter, de diep trieste foto van Kai en de B-videoclip van Michiel. Geniet van het feest. Onder de video plaatsen we het persbericht 1:1

Hallo!

Kersthit: The Mieters – Laat mij met Kerst maar alleen.

Zoals zoveel artiesten hebben the Mieters dit jaar veel tijd, maar weinig budget. Begon het jaar flitsend met een volle zaal op Eurosonic, was de agenda daarna opeens schrikbarend leeg. Tijd voor huisvlijt! Al hun jarenlange opgekropte kerstfrustraties hebben ze op de band gegooid met als resultaat dit pareltje: Laat Mij Met Kerst Maar Alleen. Voeg daarbij de in thuis-quarantaine geschoten videoclip met de hand bij elkaar geknipt en geplakt en de feestvreugde is compleet.

Voor iedereen die een kerst in quarantaine eigenlijk wel ziet zitten, maar ook voor hen die echt even wat vuige klanken nodig hebben om op uit hun dak te gaan: Laat Mij Met Kerst Maar Alleen

The Mieters spelen aanstekelijke nederbeat voorzien van een ruig randje uit de sixties garagerock, waarbij strikt in het Nederlands wordt gezongen. De shows van the Mieters zijn energiek en staan garant voor veel humor. Op elke fuif weten the Mieters de voetjes van de vloer te krijgen.

Blitse groet,
Peter, The Mieters