In het Twiske is er een heel nieuw klimpark geopend met verschillende parcours. Speciaal voor jullie ben ik samen met een vriendin langs geweest om te kijken wat voor klimbos het is. Nieuwsgierig of geïnteresseerd in een bezoek? Lees dan lekker door!

Toen we aankwamen bij het klimbos moesten we eventjes zoeken naar de ingang maar gelukkig hadden we die wel snel gevonden. Onze spullen konden achter de balie en toen we konden we doorlopen om informatie te krijgen over het parcours en de instructies voor het klimmen, daarna nog eventjes oefenen op de grond met de gordel en alles en we konden naar boven.

Je had drie verdiepingen, hoe hoger je gaat hoe moeilijker het wordt. Per verdieping kan je ook nog links of rechts kiezen. In het begin van het parcours heb je wel een tweerichtingsverkeer waardoor het dus kan zijn dat je een eventjes moet wachten tot de volgende voor je klaar is met het stukje van het parcours.

De rondjes zijn niet zo heel lang waardoor je veel verschillende parcours kan doen, Het parcours rechts is wel wat langer dan het linker parcours maar die informatie krijg je allemaal tijdens de instructies. Wij namen de middelste verdieping en dan de paarse route (links). Deze route was een beetje simpel maar wel erg leuk, we konden veel tokkelen wat ik persoonlijk erg leuk vind. Het parcours was wel een beetje kort, maar dat mag de pret niet bederven want ik had het alsnog hartstikke leuk.

Alles bij elkaar is het een heel leuk klimbos. Het is niet de grootste of meest speciale, maar het is wel een leuk en gezellig klimbos waar je lekker rustig kan klimmen en dat perfect is voor een feestje of familie-uitje.