Danny Loef! Danny Loef! Danny Loef! Onder welke steen hebben wij geleefd? Wij kenden hem niet, maar zullen hem nu nooit meer niet meer kennen!

Deze maand kregen we een persbericht van zijn mediateam dat wij al bijna in de prullenbak gooiden. Maar uit nieuwsgierigheid klikten we toch even op de link naar het YouTube-filmpje … en nu zijn we om!

Verliefd! We zijn lid van de Danny Loef-fanclub, we willen zijn gitaarkoffer dragen, slapen onder een Danny-dekbed, drinken uit een Loef-mok, zijn handtekening op ons voorhoofd en ons nooit meer wassen! Danny is warm, rauw, stoer, koel, intiem, sexy, lief… Luister en kijk eerst zelf, dan tikken we daarna verder:

Goed, nu ben je dus fan, net als wij. Maar denk erom: wij zagen hem eerst. Samen kunnen we van heel veel Danny en zijn ijzersterke band (Paul Hobbelink, Koen Schram, en Siego Rosier) genieten op aankomende zondag 24 november*. Dan komt zijn EP “The Lone Wolf and his Neverending Search for Everlasting Happiness” uit, brengt hij een daverende live performance, en… zal er op groot scherm de documentaire β€˜Underground’ van getoond worden. Jaap van Willigen volgde Danny en zijn band om een beeld te krijgen van het wel en wee van de Zaanse band cultuur.

_____________________________________________

*De EP-release van Danny’s eerste album: The Lone Wolf and his Neverending Search for Everlasting Happiness vindt plaats op zondagmiddag 24 november 2019 om 16:15 in de Verkadefabriek aan de Westzijde 182 in Zaandam. Eerder die middag is er een Expert Meeting onder leiding van Felix Meurders over de veranderende bandjescultuur in de Zaanstreek. Voorafgaand aan het optreden van Danny Loef & Band wordt de documentaire Underground vertoond. Deze documentaire is in opdracht van het Zaans Film Festival gemaakt en geeft zicht op de kansen en uitdagingen binnen de hedendaagse Zaanse bandjes cultuur. Zowel de Expert Meeting om 14:00 uur, de documentaire Underground om 15:15 uur, als de EP Release om 16:15 zijn gratis toegankelijk. Graag vooraf reserveren en kijk op de website van Het Zaans Filmfestival wat er nog meer te beleven is.