Mensen, we kwamen er echt niet uit! Maar een ding was duidelijk: Kaan Ayvali maakte zoveel indruk met zijn brandweerauto dat, we niet om hem heen konden. Vooral het detail van de bumper was geniaal. Hij wint het spook!

Maar er zijn meer winnaars…

Hergebruik

In de categorie ‘hergebruik’ won Hugo met zijn melkpak, en won de hele klas van Jenaplanschool de Bijenkorf van Sylvia en Reninca met de blikken!

Lief

De categorie ‘lief’ werd gewonnen door Xenia, Max en Raf en door heel groep 5 van CBS de Tamarinde groep (de meiden Talisha, Ivana en Dilay lieten ons hun lampionnen zien).

Dieren

Er was ook de rubriek ‘dieren’, daarin wonnen de groep van Timna van Jenaplanschool de Bijenkorf en groep 3 van CBS de Tamarinde groep 3 (Damizo, Yassin en Amadou stuurden een foto van hun lampionnen).

Eng

Als laatste heeft gewonnen… Alexander. Hij maakte een lampion die eigenlijk te griezelig was, maar het mag duidelijk zijn dat ook hij een prijs verdient in de categorie ‘eng‘.

We zorgen ervoor dat alle prijzen zo snel mogelijk op hun plek komen!

Prijzen

De prijzen zijn beschikbaar gesteld door vier hele lieve Zaanse ondernemers: dank jullie wel Josefien van Loppis, Bert van Jamin, Lex van Lex Brakenhoff en Jaap van Landsaat!

De jury had een zware taak en bestond uit De Orkaan Junior-redactie en Sint Maarten-fan Bas Sommeijer.

Gefeliciteerd allemaal. Top gedaan! Hier Kaan nog een keer met zijn fantastische brandweerauto!